fbpx

Mobile Wealth Guide Nr 3

Uppdaterad 240104

Guide nr 3.
Skapa brokerkonto, sätta in kapital, skapa investerarkonto, koppla API-signal mellan MW & BB. 

Logga in på MW, klicka på Trade accounts och sen [Add Account Gold Trading]

1. Select Brokerage.
Välj Black Bull. Precision markets är ännu inte igång.

2. Brokerage Account.
Har du ännu inte skapat konto hos Black Bull (BB) så klickar du där det står [Black Bull] så öppnas ett nytt fönster.

Fyll i Black Bulls formulär.
Fyll i din mailadress och klicka på [GET STARTED].

 • PERSONAL DETAILS
  Fyll i för- och efternamn, telefonnummer, land och hitta på ett lösenord samt kryssa i rutan för BBM policies. Sen klicka [REGISTER]Fyll i alla rutor med personlig data: Välj Individual om kontot är för dig som privatperson, på State skriver du ditt län, Zip-code är ditt postnummer, födelsedatum enligt dd/mm/åååå eller välj i kalendern och klicka sen [NEXT]
 • ADDITIONAL DETAILS
  Tax ID kan du lämna tomt, Tax Country är landet där du är (folkbokförd och) skattskyldig. [NEXT] 
 • TRADING PREFERENCES
  Kontot kommer i dagsläget inte att användas så du kan välja förslagsvis: STANDARD, USD, 500, METATRADER 4, klicka sen [NEXT]
 • EMPLOYMENT
  Svara på de följande frågorna så gott du kan. Man vet t ex kanske inte på förhand hur mycket kapital man kommer lägga in men vad tror du under det närmaste halvåret, tänk på att det är i dollar.
  Net worth är enkelt förklarat vad du äger minus vad du är skyldig, om du säljer allt och betalar alla lån hur mycket har du kvar, omräknat i dollar. 100k-200k är ca 1-2 milj kr. [NEXT]
 • DECLARATION
  Egentligen ska man först läsa igenom allt sen kryssa i rutan och [NEXT]
 • VERIFICATION
  Ladda upp foton på ditt körkort/pass och en räkning eller kontoutdrag som inte är äldre än 3 månader och där ditt namn och adress framgår tydligt, klicka sen [NEXT]
  Har du det inte tillgängligt så klicka [UPLOAD LATER] två gånger.
 • Klicka sedan på [Continue] inne på MW.


3. Simple KYC (+ byta lösen & skapa investerarkonto)
Nu bör du se till att skicka dokumenten om du inte gjort det eftersom du annars bara får sätta in $2000 innan du är verifierad, du har antagligen även fått ett mail om detta. Klicka på den gröna knappen [UPLOAD DOCUMENTS] högst upp och till höger när du är inloggad på BB. Klicka [UPLOAD NOW] för var och en av dokumenten vilka kan vara i formatet JPG, PNG eller PDF.

Du får ett mail med rubrik ”Live application approved” när du blivit godkänd och där hittar du ditt kontonummer till ditt tradingkonto, detta ska inte användas just nu men håll rätt på det och klicka även på [Set Password] i mailet för att logga in på BB och ställa in ett eget lösenord till tradingkontot. Det ändrar du genom att klicka på [Accounts] och sen på de tre prickarna uppe till höger. Klicka [Reset password] och ange lösenord samt bekräfta det. Notera lösenordet ihop med servernamnet och kontonumret så du har det tillgängligt om du behöver det framledes.

Nu när du redan är inloggad kan du även passa på att öppna investerarkonton för att kunna använda MW´s helautomatiska tradingprodukt vilka de kallar ADS ”AI Directed Systems”. I dagsläget är endast ett multi-asset konto igång så ansök om det och sätt sen ett eget smeknamn på det kontot i systemet när det är godkänt. Så här gör du för att skapa investerarkonto:

Logga in på BB: https://secure.blackbull.com

Klicka på ”Open Investor Account” under fliken ”Lead & Follow”. Var noga med att du väljer Investor Account och inte MAM (vilket är det första som dyker upp i menyn). Sitter du vid mobil så tryck på pilen på Dropdown-menyn för att få fram Investor Account. Klicka på [OPEN INVESTOR ACCOUNT] och skriv sedan ”mobile” i sökrutan så får du upp Multi-asset. Tryck på Apply, godkänn villkoren och [Confirm] vänta sedan tills du får bekräftelse att det är öppnat (kan ta upp till 24h).

Namnet ändrar du under Accounts / Investor och de 3 punkterna, ”Edit settings”. Byt även lösenord samtidigt under ”Reset password”. De här uppgifterna kan du sedan lägga in i din metatrader-app.

Klicka sedan på [Continue] inne på MW.


4. Add Funds
När du blivit godkänd på Blackbull är det dags att göra en insättning.

Om du inte redan satt in pengar så loggar du in på BB och klickar på [My Wallet] och sedan den gröna knappen [ADD FUNDS].

Välj insättningsmetod, vanligtvis Credit/Debit Card eller Bank Wire. Kontot du betalar ifrån och mottagare hos BB måste stämma överens annars returneras pengarna. När du sedan vill ta ut pengar måste de enligt penningtvättlagen returneras samma väg som de sattes in och resterande (vinst) tas sedan ut via banköverföring.

Gå nu in på MyWallet och sedan Internal Transfer, välj Transfer from Wallet om det är där du satt in pengarna och Transfer To Multi-MAM eller vad du nu döpt den till.

Automatisk handel sker i dagsläget (under soft launch) på två olika fronter; dels på krypto via konto hos Liquidity One, och dels på index och guld (specifikt: US30, NAS100, SPX500 och XAUUSD) hos BlackBull Markets. I det sistnämnda fallet handlas samtliga fyra (4) nu aktiverade tillgångar på ett och samma konto som har fått namnet “Mobile Wealth – Multi Asset”.

Minsta kapital som krävs för dessa är:

 • Krypto: Minimum 1000 USDT (motsvarar ungefär $1000 i vanliga US Dollar)
 • Multi Asset: Minimum $5000

När minst $5000 är insatt på ditt Multi-asset MAM är du igång och det är bara att vänta på nästa trade. Klicka sedan på [Continue] inne på MW.


5. Join Trading Group
Detta gjorde vi redan under punkt 3. Det står man behöver 2 api för Gold och US30 men denna info är inaktuell eftersom vi har ett multi-asset konto.


6. Complete Setup (koppla API)
För att använda Mobile Wealth´s helautomatiska tradingprodukter krävs det att du har skapat ett investerarkonto vilket du bör ha gjort nu. Har du satt in pengar där så är det allt du behöver göra för att tradingen ska kicka igång. Nu kan du, men det är inget krav för att tradingen ska fungera, skriva in kontouppgifterna här för att få fram mer information om kontot i MW back office. Välj ifrån rullgardinen den server som stod när du var inloggad på BB. Vid MetaTrader ID där skriver du in ditt I N V E S T O R ACCOUNT och vid MetaTrader Password det lösenord du ändrade till.

Fungerar det inte? Se till att du har rätt kontonummer och server (under investor account på BB) samt prova återställ lösenordet på samma ställe.

Har du inte gjort allt i ett svep och vill lägga till API senare inne på MW eller om du öppnat fler konton hos BB är det bara att gå in på Trade Accounts och klicka [Add Account] och sedan [Continue] tills du kommer ned till steg 6. Klicka sedan på knappen [Access F.S.I] alternativt [Forex Interface] högst upp så hittar du dina konton där. Observera att endast ett Multi-asset konto är i bruk och det heter Multi-asset eller Gold beroende på var man är.

Vill du avsluta din trading kontaktar du Black Bull så hamnar du i en intern kölista i väntan på att det inte finns nåra öppna trades innan utbetalning sker.