fbpx

MW kommer framöver att börja publicera resultat löpande. Än så länge är det något oklart om det kommer ske under smyglanseringen eller först vid officiell lansering, men det finns vissa tecken på att det kommer redan under smygplanseringen.

Formatet som dessa resultat visas i kommer EJ att vara av typen klassiska diagram och/eller vinstprocentsiffror à la MyFXBook. Orsaken till detta är att den typen av resultatpublicering inte uppskattas av regleringsmyndigheter då detta enligt myndigheterna kan uppfattas av allmänheten som att bolaget säljer officiella värdepapper, vilket inte är fallet, alternativt att det indikerar ”löften om framtida resultat”. För att skydda bolaget ur detta perspektiv, OCH för att inte skapa orimliga förväntningar hos prospektiva kunder, så kommer man därför att använda ett annat system av visuell karaktär för att påvisa historiska resultat. 

Vad gäller ens egna resultat så kan man koppla MyFXbook till sitt eget konto men detta kommer inte att ge särskilt mycket värde eller insikter på grund av hur det hela är upplagt rent tekniskt. Man kan även koppla kontot till sin metatrader app och där se aktuell kontobalans samt historiskt stängda trades (vilka dock redovisas som insättningar / uttag). Mest detaljerad information om de stängda positionerna får man i MW´s kundportal.

Det kommer ej vara tillåtet att publicera denna information publikt i marknadsföringssyfte med mindre än att MW:s bolags- och produktnamn tas bort och det hela görs helt “anonymt”.