fbpx

När du gör en utlandsbetalning via din bank inom Europa i EURO/GBP så kan du göra en så kallad SEPA-betalning via ett speciellt samarbete inom EU/EES. Detta tillvägagångssätt att skicka pengar brukar innebära en lägre avgift än vid traditionell banköverföring. Produkterna från Mobile Wealth kräver dock insättning i USD vilket betyder att du senare istället kommer att behöva betala en avgift för växling internt hos BlackBull Markets.

Blackbull Markets godkänner SEPA-betalningar om du har en wallet (eller vanligt tradingkonto) med EURO eller GBP som basvaluta. (Om du vill sätta in direkt i USD hos BlackBull så behöver du använda vanlig internationell banköverföring (Swift / Wire transfer) istället för SEPA.) En SEPA-betalning tar vanligen 2-4 bankdagar men kan i vissa fall ta längre tid.

IBAN, BIC och övriga uppgifter för SEPA-betalning till brokern står att finna på deras hemsida och blir synliga efter att du har valt att göra en betalning via just SEPA. Det som kan saknas i informationen är följande:

Företagsadress: Level 20, 188 Quay Street, Auckland, 1010, New Zealand.
Bankadress: The Bower Building, 207 – 211 Old Street, Shoreditch, EC1V 9NR, London,
United Kingdom.

Viktigt att notera: Glöm inte att ange ditt unika referensnummer i betalningen som meddelande till mottagande bank. Bankadressen ovan gäller bara SEPA. Vid banköverföring gäller en annan adress som då står tydligt på hemsidan.