fbpx

Ja, så fort investerarkontot inte har några öppna trades går det när som helst att ta ut kapital från investerarkontot till din USD wallet hos Blackbull och därifrån ta ut det till din bank.

Just nu pågår en soft launch vilket gör att funktionen för att lätt se om det finns öppna trades eller ej inte är på plats än. I nuläget kommer information istället att komma ut i den dedikerade Telegramkanalen när kontot inte har några öppna trades och uttag kan ske. Efter soft launch kommer det inte att bli ett problem då Eden normalt sett inte har några trades öppna över helgen samt att det ska införas en enkel statussymbol i backoffice som visar om kontot har trades öppna eller ej.

Viktigt! Under pågående soft launch har Mobile Wealth tidigare kommunicerat att de gärna ser att man undviker att ta ut sina pengar under denna period. Vill man ändå ta ut sitt kapital under soft launch ska man vara medveten om att man då kommer att realisera eventuell öppen vinst/förlust (öppna trades kommer tvångsstängas på ditt konto). Så det är ingen idé att ”göra ett test med uttag” i dagens läge.

Vidare innebär det att man blir av med sin plats i pågående soft launch och därmed även sina fördelaktiga vinstdelningsförhållanden. Det innebär även att om man vill hoppa igen efter soft launch är minsta investering 5000usd.

Vill man ändå ta ut sitt kapital under soft launch så meddelar man Blackbull support att man vill ta ut sitt kapital och även att man är medveten om att det innebär att man blir utestängd från soft launch.