fbpx

Manuell trading är en fantastisk möjlighet att skapa väldigt fin avkastning. Det är i princip tillgängligt för vem som helst som har intresse, engagemang och tid att avsätta att lära sig hur det fungerar, för det är inget man bara bör hoppa rakt in i utan förkunskaper; gör man det så kommer man garanterat att förlora pengar.

Manuell trading är komplext och tar lång tid att lära sig från grunden om man ska göra allting själv. Det är en ytterst klok idé att ALLTID börja sin bana inom manuell trading med att köra på ett så kallat demokonto, dvs att man handlar med låtsaspengar istället för riktiga pengar. Där lär man sig dels hur det funkar praktiskt att öppna, stänga och hantera manuella positioner, och dels så kan man öva på olika tradingstrategier så att man blir trygg och bekväm i någon eller några av dessa. Oavsett om det är “ens egen strategi” eller någon annans som man följer.

Vi kan garantera att ALLA gör massor av misstag i början, och det är både dyrt och demotiverande att göra dessa misstag med riktiga pengar; mycket bättre att bocka av de flesta misstagen på låtsaspengar istället.