fbpx

Gå in på orders i Eaconomy back office och radera ditt autoship, det är allt som behövs för att avsluta ditt abonnemang hos Eaconomy. Det gör du genom att gå till Orders -> Manage autoship -> välj Edit på det abonnemang du vill radera -> tryck på papperskorgen.

Efter du har gjort det kan du radera ditt inlagda betalkort genom att trycka på din profil uppe till höger -> välja settings och sedan billing. Där dyker dina inlagda kort upp och du kan enkelt radera ett eller alla kort om du vill.

Gå även in på skie/cloud VPS och radera signalen samt ditt brokerkonto med de röda knapparna med en papperskorg på, byt för säkerhets skull även lösenord på ditt brokerkonto hos din broker t ex Vantage (inte ditt login utan live-kontot).

Är du osäker om du ska avsluta ditt abonnemang och vill vänta och men inte vill att det dras mer pengar om du glömmer avsluta kan du välja betalning offline under manage autoship och edit.

Se till att du inte har några öppna trades annars kan du stänga dem i metatrader-appen eller hos brokern om du inte tänkt hantera dem själv.