fbpx

Den nya tradingmäklaren i Sverige

Denna artikel är en annons. 

RoboMarkets är en ledande europeisk tradingmäklare som erbjuder svenska traders en möjlighet att minska sina transaktionskostnader. 

Den nya tradingmäklaren i Sverige

RoboMarkets är en ledande europeisk tradingmäklare som erbjuder svenska traders en möjlighet att minska sina transaktionskostnader. ”Mer till dig mindre till banken”, var det någon som sa. Men i det här fallet blir det mindre till ”mäklaren”. Det finns ett dedikerat team i Stockholm för att ge snabb och bra support när det behövs.

Varför ska man välja RoboMarkets?

 1. Bättre villkor – RoboMarkets erbjuder några av marknadens mest konkurrenskraftiga transaktionsavgifter vilket gör att du kan behålla en större del av dina vinster. Lågt courtage och bra spreadar oavsett tillgångsklass.
 2. Stort utbud av instrument – gå lång eller kort 13 000+ instrument. RoboMarkets erbjuder även flexibel hävstång vilket innebär att du själv kan välja nivå på hävstången.
 3. Lokal svensk support – vårt kontor i Stockholm ser till att du kan få personlig och snabb support när du behöver det.
 4. Alla dina transaktioner rapporteras automatiskt till Skatteverket vilket gör det enkelt och bekymmersfritt för dig att hålla koll på dina affärer inför deklarationen.

Vad har hänt sedan RoboMarkets etablerade sig i Sverige?

Sedan vi öppnade Stockholmskontoret 2021 har vi gjort betydande framsteg för att ge våra kunder en överlägsen handelsupplevelse:

 • Vi har etablerat en smidig rapporteringsprocess med Skatteverket som gör din skattehantering enkel och problemfri.
 • Möjlighet att koppla ditt RoboMarkets-konto till TradingView för handel direkt i TradingViews grafverktyg.
 • Handla amerikanska aktier enkelt och fördelaktigt med vårt Investeringssparkonto (ISK) med valutakonto.
 • Vi arrangerar löpande olika kundevent som uppskattas av våra kunder, primärt för möjligheten att träffa likasinnade.

Mer om RoboMarkets erbjudande

Som kund hos RoboMarkets har du tillgång till handel i över 13 000 instrument: Valuta, Index, Aktier, ETFer och råvaror.

Handel sker via MetaTrader 4/5, RStocksTrader eller TradingView på desktop, webtrader eller mobilapp.

Villkor för handel med EURUSD

Prime-konto: Spreadar utan påslag, med courtage

 • Genomsnittlig spread: 0,1 pips
 • Courtage 1 lot: 1 EUR (2 EUR för att öppna och stänga position)

Pro-konto: Spreadar med påslag, inget courtage

 • Genomsnittlig spread: 1,3 pips
 • Courtage 1 lot: 0

Ta kontroll över din trading genom låga transaktionskostnader och lokal support. Besök RoboMarkets.se för att öppna ditt konto idag eller kontakta vårt kontor i Stockholm så hjälper vi dig. Vi erbjuder självklart även gratis demokonto för att testa plattformar och villkor.

RoboMarkets i Stockholm
Telefon: 08-124 11 750
E-post: info@robomarkets.se

Följ oss på Twitter/X och håll dig uppdaterad med det senaste från RoboMarkets.

Riskinformation: CFDs är komplexa instrument och innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstångseffekten. 69,88% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar CFDs via den här leverantören. Du bör överväga om du förstår hur CFDs fungerar och om du har råd att ta en sådan hög risk att förlora dina pengar.

RoboMarkets Nordic AB är registrerat hos Finansinspektionen som anknutet ombud (tied agent) till RoboMarkets Deutschland GmbH som övervakas av BaFin.

Denna artikeln är en annons